Jdi na obsah Jdi na menu

Jmenuji se Radek Krejčí. V prosinci mi bude 22 let. Narodil jsem se v Brně. V současné době žiji s moji rodinou ve městě Kuřim. Ve městě žije něco málo přes 10 000 obyvatel. Bydlíme v rodinném domku. Mám jednoho sourozence a tím je můj stejně starý bratr Ondřej Krejčí. My jsme totiž dvojčata. Moje matka se jmenuje Jitka, pracuje jako pokladní dozor v Globusu a otec je Radek a pracuje jako zedník a obkladač. Bratr vystudoval SPŠ Chemickou v Brně a nyní pracuje ve firmě LOBSTAV s.r.o..

Mezi mé záliby patří sport, všelijaká práce oboru hasič a v poslední době rád jezdím autem. Jezdím Roverem, auto s nížší spotřebou dieselu.

Mám rád kulturu. Nejraději chodím na hasičské hody a také navštěvuji velmi často Palace cinemas. Mám rád více komické filmy než-li třeba sci-fi. Knížky nerad čtu, raději si přečtu nějaký ten bulvární tisk například Blesk a Aha. Rád jím a mezi moje oblíbený jídla patří smažený sýr s hranolkama a špagety. V jídle jsem hodně vybíravý.

Já nyní studuji na Střední polytechnické škole v Brně a mým cílem je udělat maturitní zkoušku a posléze najít práci, která mi bude vyhovovat.

na fotce je můj bratr                     

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář